Iata cele 11 ingrediente active, special asociate pentru a le face sa slabeasca pe femeile de peste 35 de ani.

Iata cum vor actiona in sinergie pentru a va face sa slabiti toate kilogramele excedentare!

Triptofanul

Mincitea

Triptofanul permite organismului sa fabrice 5 HTP, care este precursorul serotoninei ce regleaza apetitul, crescand senzatia de satietate si actioneaza asupra moralului si bunei dispozitii. L-triptofanul este unul din cei 8 aminoacizi esentiali din alimentatie. Este precursorul metabolic al serotoninei, melatoninei si niacinei. A fost descoperit in 1901 de sir Frederick Growland, care i-a demonstrat importanta. L-triptofanul este folosit in mod curent pentru a pierde in greutate.

Magneziul si vitamina B6

Mincitea Mincitea

Optimizeaza conversia triptofanului in serotonina deci, amplifica slabirea.

GABA si arginina sunt activatori ai hormonului de crestere. 

Mincitea

GABA (acid gama-aminobutiric) este un aminoacid. Se regaseste in mici concentratii (sub 10 mg/100 g) in multe alimente, in special in legumele verzi, ciuperci, cartofi, carne de miel si produse fermentate. GABA este un neurotransmitator „inhibitor”, adica un mic mesager care transmite de la un neuron la altul si care provoaca o scadere a activitatilor acestor neuroni. Favorizeaza sedarea, relaxarea fizica si mentala, accelerand producerea de DHEA participa la scaderea in greutate.

Mincitea

Arginina este un aminoacid esential, prezent in corp in mod natural, dar adesea in cantitati insuficiente, de aceea este util un aport exterior. Arginina este un tonic, de aceea are avantajul ca poate inlocui cafeaua de dimineata. Converteste grasimea in energie. Arginina mareste productia si eliminarea hormonului de crestere (Human Growth Hormone – HGH) si este responsabila de formarea muschilor, decompunand grasimea si marind productia de energie. Arginina se gaseste in carne, lapte, branzeturi, oua nuci si plante (dovleac, alge).

Asocierea Yerba Mate-Guarana-Damiana

Mincitea
  • reactiveaza metabolismul si ajuta la arderea grasimilor
  • taie pofta de mancare
  • ajuta la slabit

Damiana - Aceasta planta reactiveaza metabolismul pentru a contribui  la arderea grasimii. Este un tonic eficient, care mareste energia si ajuta muschii sa suporte activitati fizice intense. Frunzele sale sunt antidepresive naturale, care redau curajul si determinarea pentru urmarea unui program de slabire. De asemenea sunt laxative naturale, ce favorizeaza eliminarea fecalelor si a toxinelor. Conform unor cercetari stiintifice, Damiana este mai eficienta in combinatie cu Guarana si Yerba Mate.

 

Guarana este un accelerator al consumului energetic 

Mincitea

Semintele de Guarana, arbust originar din Amazonia braziliana sunt folosite si ca supliment in anumite regimuri alimentare. Ele fac parte, ca si ceaiul verde, dintre „devoratorii de grasimi” care favorizeaza arderea acestora si cresterea activitatii metabolice.
Cum functioneaza?
Guarana datoreaza efectele sale continutului sau mare de cafeina. Cafeina este cea responsabila pentru cresterea metabolismului celular si deci a pierderii de grasime. Cercetatorii au demonstrat ca acest component creste consumul energetic si are impact asupra senzatiei de satietate.

 

Yerba Mate: este recunoscut pentru ca ajuta la slabit, datorita mai multor actiuni combinate 

Mincitea

Mai intai, Yerba Mate usureaza digestia si regleaza pofta de mancare. De asemenea, ajuta corpul sa arda caloriile (termogenic).
Cafeina, pe care o contine taie foamea. Un studiu clinic, efectuat asupra a 44 de persoane obeze, a demonstrat ca preparatele cu Mate cresc senzatia de satietate ajutand, deci, la slabire.

Sofranul

Mincitea

Sofranul stimuleaza producerea de serotonina, scade pofta de dulce si de rontait, limiteaza pofta de mancare si favorizeaza scaderea aportului caloric. Cunoscuta actiune a sofranului asupra bunei dispozitii si a depresiei poate avea consecinte neasteptate. Un studiu a aratat eficienta sofranului in suplimente asupra scaderii in greutate la femei. Cercetatorii considera ca rezultatele pozitive asupra slabirii s-ar datora actiunii favorabile a sofranului asupra starii de spirit si a nivelului de anxietate. Actiunea antidepresiva a sofranului limiteaza pofta de mancare si compensatiile alimentare. Pe scurt, efectul sau anti-stres si de reglare a starii de spirit favorizeaza micsorarea aportului caloric. Rezultatele studiului arata o scadere neta a mancatului compulsiv si a rontaitului. Pe plan stiintific, este clar stabilit ca tulburarile psihice si emotionale au grave consecinte asupra dorintei de a manca. Stresul, emotiile nagtive, proasta dispozitie sunt situatii aflate la originea mancatului compulsiv si a poftei pentru alimente bogate in grasimi si zaharuri.Nuca de Kola

Mincitea

Nuca de Kola bogata in xantina si in cafeina taie foamea si accelereaza metabolismul. In domeniul slabirii, nuca de cola este interesanta pentru continutul sau mare de cafeina, teobromina si polifenoli. Ea permite un mai bun control al poftei de mancare si mai mult confort in timpul unei cure de slabire. Un studiu recent a demonstrat ca consumul de nuci de Kola conduce la o slabire semnificativa.

Cromul

Mincitea

Carenta de crom are o influenta negativa asupra capacitatii organismului de a-si controla valoarea glicemiei. De aceea multe persoane cu carenta de crom acuza o foame spontana, fara motiv, chiar dupa masa. Scaderea glicemiei poate fi responsabila pentru dorinta de a manca o masa, de care organismul nu are nevoie. Datorita cromului, glicemia este stabilizata si dorinta de a rontai dispare.Mincitea

MinciteaNumele meu este Alina si sunt consilierul dvs. pe probleme de greutate.

Pentru a va putea recomanda programul Activ35 | 11 ingrediente naturale ce te ajuta sa slabesti cel mai bine adaptat obiectivului dvs. de greutate.

Mincitea

Mincitea

Va stam la dispozitie si la numarul de telefon :

021.208.70.77

L-V : 08:00 - 18:00
Sambata : 08:00 - 14:00

 

optimizeaza conversia triptofanului in serotonina deci, amplifica slabirea.