Numele meu este Alina si va voi ajuta sa alegeti programul Activ35 indicat pentru obiectivul dvs. de greutate.

Inainte de a va consilia pe aceasta tema, as avea nevoie de unele informatii suplimentare din partea dvs.

MinciteaVa multumesc draga . Inainte de toate, permiteti-mi sa va spun ca ati ales cea mai buna solutie atunci cand ati decis sa utilizati programul Activ35 pentru a pierde toate kilogramele excedentare, care va deformeaza silueta.

Doriti sa slabiti 0 kg, iar acesta este un obiectiv de greutate rezonabil.

Programul Activ35 de este, la prima vedere, cel mai indicat. Dar, draga trebuie sa va atrag atentia asupra faptului ca procesul de slabire este diferit pentru fiecare persoana in parte si ca, pentru a va oferi o consiliere cat mai personalizata, as avea nevoie de unele precizari:

 
Nume *
 
Prenume *
 
cmInaltimea dvs. *
 
kgGreutate dvs. actuala *
 
kgGreutatea Dorita *
 
 

Prin completarea acestui formular, imi dau acordul expres si neechivoc ca datele mele personale completate de mine pe cupon sa fie prelucrate de S.C. Santex Fit S.R.L. (inregistrat ANSPDCP cu nr. Notificare 2646) in scopul transmiterii ocazional de oferte, mesaje publicitare si de marketing, informatii despre promotii prin posta, telefon, SMS sau alte mijloace de comunicare cu privire la produsele sale sau ale altor societati comerciale. Am luat la cunostinta de drepturile pe care le am cf. Legii 677/2001: drepturile de interventie asupra datelor (art. 14), dreptul de informare (art. 12), de acces la date (art. 13), de a nu fi supus unei decizii individuale (art. 17), de opozitie (art. 15), de a ma adresa justitiei (art. 18). Am fost informat ca pot exercita aceste drepturi, in mod gratuit, printr-o simpla cerere semnata, datata si expediata operatorului la CP 39, OP 83 Bucuresti. Sunt de acord sa primesc ocazional mesaje publicitare si de marketing prin posta, telefon si/sau e-mail din partea S.C. Santex Fit S.R.L. si a partenerilor sai. Nebifarea niciuneia dintre optiunile de mai jos reprezinta acordul implicit.

termeni si conditii...