Iata cum toate aceste femei au slabit la 35, 45, 55 de ani si chiar mai mult


Institutul Nutritia a primit mii de scrisori de multumire de la utilizatoarele Activ35

Si iata cateva extrase, care demonstreaza ca, de acum nu mai exista o varsta pentru a slabi, cu prima si singura capsula, destinata doar femeilor de peste 35 de ani.

 

Mincitea 

Dupa primele 2 sarcini la 24 si la 27 de ani, mi-am regasit cu usurinta greutatea ideala. Insa, acum 3 ani am inceput sa ma ingras, fara a manca mai mult decat inainte. In ciuda regimurilor de infometare, pentru prima data in viata, aveam burta si, mai ales, ma ingrasam constant. Ajunsesem la 75 kg la o inaltime de 1,64 m, cata vreme cu doar 1 an in urma aveam doar 60 kg! Pana in ziua in care am citit un articol despre ingrasarea datorata schimbarilor hormonale. La 31 de ani mi se parea ca sunt cam tanara, ca sa ma priveasca acest lucru, dar am vrut sa incerc. E extraordinar, nu numai ca am slabit (am din nou 60 kg), dar ma simt in plina forma. Recomand Activ35 tuturor femeilor de peste 30 de ani.

Hélène, 34 ani, Paris


Mincitea 

Cand prietena mea mi-a vorbit despre Activ35, i-am spus ca eu, la 44 de ani, sunt inca in plina forma. Mi-a explicat ca nici ea nu suferea de nimic cand s-a ingrasat 15 kg dar ca, dupa 35 de ani, sunt 90% sanse sa fiu subiectul schimbarilor hormonale. Cum ea slabise mult, am incercat si eu. Activ35 mi-a schimbat viata si mi-a permis sa slabesc 18 kg in mai putin de 2 luni.

Astrid, 44 ani, Strasbourg

 

Mincitea 

Eram cu adevara deprimata, kilogramele se adunau, mai ales in jurul taliei si pe burta. Cu cat tineam regim, cu atat ma ingrasam. Eram pe cale sa renunt, caci ma gandeam ca, la 53 de ani, e o lupta inutila. Dar, aveam dorinta de a arata bine si de a fi in forma. Asadar citeam tot ce gaseam despre acest subiect, pana in ziua in care am descoperit pe internet Activ35. Aveam impresia ca a fost creat special pentru mine. Si nu ma inselam. Activ35 mi-a schimbat viata, ba chiar si pe a sotului meu, care are din nou o nevasta seducatoare si in plina forma. Am slabit 18 kg in 9 saptamani, fara sa sufar de foame si fara exercitii specifice.

Eva, 53 ani, Graz

 

Mincitea 

Aveam impresia ca viata mi se terminase la 50 de ani. Si ca dovada: intre 50 si 55 de ani m-am ingrasat 21 kg. Eu, care avusesem intotdeauna, chiar si dupa sarcina, un abdomen plat aveam acum un imens colac in talie, mai mare decat burtica sotului meu. N-am stat fara sa fac nimic, dar regimurile pe care le-am tinut, mai mult mi-au dezechilibrat organismul. O prietena mai in varsta slabise peste 30 kg cu Activ 35, o noua capsula rezervata, dupa cum spunea ea, „femeilor adevarate”. Mi-am spus ca, poate, e ultima mea sansa. S-ar putea sa fi fost cea mai buna decizie din viata mea. La 63 de ani am intinerit, cu 21 kg in mai putin de 3 luni si sunt o alta femeie din toate punctele de vedere.

Martine, 63 ans, Montrouge

*Rezultatele Activ 35®
Marturiile au fost trimise de catre consumatori de Activ 35® prin email sau scrisori.
Nota importanta
: Desi un procent minor dintre utilizatori ar putea slabi un mare numar de kilograme in scurt timp, aceasta pierdere in greutate nu este garantata pentru 100% dintre utilizatorii de Activ 35®.


Mincitea

MinciteaNumele meu este Alina si sunt consilierul dvs. pe probleme de greutate.

Pentru a va putea recomanda programul Activ35 | Marturii reale cel mai bine adaptat obiectivului dvs. de greutate.

Mincitea

Mincitea

Va stam la dispozitie si la numarul de telefon:

021.208.70.77

L-V : 08:00 - 18:00
Sambata : 08:00 - 14:00